gaudi

SERVICES

INCENTIVES

U organiseert een incentive niet zomaar, u wilt uw medewerkers, relaties of zakelijke partners motiveren, waarderen of juist verbinden met uw bedrijf. Een personeelsreis of zakelijke groepsreis in Barcelona is een geweldige manier om dit te bereiken. OCULTO denkt altijd vanuit een doelstelling en concept om zo een unieke totaalbeleving te creëren. Hierbij laten we het programma en de activiteiten aansluiten op uw doelgroep. 

teambuilding barcelona

EVENTS

Een zakelijk evenement is dé perfecte gelegenheid om succes te vieren, uw relaties te bedanken of een nieuw product te lanceren. Met onze expertise van Barcelona en de talloze mogelijkheden die deze bijzondere stad te bieden heeft, gaan we voor u op zoek naar de perfecte locatie, catering, entertainment en overige invulling waarbij we uw gasten centraal stellen. Hierbij zoeken we naar de perfecte mix van de elementen Boodschap, Beleving en Barcelona om zo het beste resultaat te bereiken. We nemen de totaalorganisatie voor uw evenement graag uit handen.

evenementen barcelona

MEETINGS

Bij de organisatie van een succesvolle meeting, relatie-event of zakelijke bijeenkomst komt veel kijken. Of het nu gaat om een salesmeeting, productpresentatie, kick-off, netwerk-event of vergadering van het managementteam. Op basis van de doelgroep en gewenste output van de bijeenkomst, gaan we voor u op zoek naar inspirerende locaties. Hierbij verzorgen we ook de organisatie van ondersteunende diensten zoals hotels, transfers, catering en audiovisuele ondersteuning. 

vergaderen barcelona

LUXURY TRAVEL

Naast onze zakelijk diensten stelt OCULTO ook unieke reisprogramma’s samen voor particulieren die op zoek zijn naar een unieke Barcelona ervaring. Als insider laten we u het Barcelona zien dat voor anderen verborgen blijft en nemen we u mee naar de meest exclusieve hotels, beste restaurants en meest bijzondere plekken van de stad. We laten u uiteraard ook de bekende highlights zoals La Sagrada Familia, Park Güell en Camp Nou stadion zien. 

luxe hotels barcelona

PRODUCTIONS

OCULTO werkt ook op freelance basis voor evenementen- en communicatiebureaus en is inzetbaar voor de gehele organisatie van het project of een deel daarvan. Als tijdelijke collega of verlengstuk van het team ondersteund OCULTO bureaus of directe klanten bij de organisatie en productie van een zakelijke evenement, uitrol van communicatie campagne of merkactivatie. Uiteraard is deze service van OCULTO niet aan Barcelona als locatie gebonden. 

freelance project manager

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

congres barcelona
palau musica barcelona
casa
bedrijfsuitje naar Barcelona
jubileumreis barcelona