tapas

OCULTO

OCULTO is een Nederlands evenementen en productiebureau gevestigd in Barcelona. Samen met lokale partners, maken we programma´s op maat voor incentive reizen, teambuildingactiviteiten, management meetings, personeelsreizen, merkactivatie en zakelijke bijeenkomsten. Het is onze missie om ondernemingen te helpen de juiste verbinding te maken (belonen, motiveren, inspireren, informeren of activeren) met hun werknemers, klanten of zakelijke partners. Dit doen we door de organisatie van unieke, creatieve en resultaatgerichte incentives en evenementen in Barcelona.

OCULTO is dé bestemmingsspecialist van Barcelona. We zijn een klein bureau en daardoor erg flexibel en klantgericht. Doordat we Barcelona ons ‘thuis’ mogen noemen, kennen we de stad als geen ander. We combineren de toeristische trekpleisters met unieke en authentieke highlights en laten u hierdoor het echte Barcelona zien. Het Barcelona dat voor anderen verborgen blijft!

OCULTO verbindt op unieke wijze de elementen Boodschap, Beleving en Barcelona en creëert hierdoor spraakmakende, inhoudelijke en succesvolle incentives, events en producties. We durven anders te denken en stellen uw doelstellingen en doelgroep volledig centraal. We zijn gespecialiseerd in de totaalorganisatie en zijn uw partner van het concept tot aan de operationele uitvoer. 

Met de unieke combinatie van creativiteit, professionaliteit, lokale aanwezigheid en expertise vormt OCULTO dé ideale samenwerkingspartner voor bedrijven die op zoek zijn naar een creatief bureau dat inhoudelijk kan meedenken.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

spaanse tapas
markten barcelona
food barcelona
spaans ham
markt barcelona