art barcelona

EVEN VOORSTELLEN...

Mijn naam is Anouck Soons en ik woon sinds 2017 in Barcelona. Ik bezocht deze bijzondere stad voor het eerst in 2005, toen ik hier mijn management stage liep tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool Den Haag. Het was liefde op het eerste gezicht, het klimaat, de zee, de mediterrane sfeer, de mensen en voor een echte ‘Hotello’ niet onbelangrijk, de fantastische gastronomie. 

Na mijn studie heb ik 6 jaar als project manager bij de Arjan van Dijk Groep gewerkt. Hier organiseerde ik zakelijke evenementen waarbij ik  verantwoordelijk was voor de totaalorganisatie, van het creatief concept tot aan de operationele uitvoer. Gedurende die periode werd live communicatie, in de vorm van evenementen, een steeds belangrijker onderdeel in de marketingmix van onze klanten. We ontwikkelden het creatief concept dan ook steeds vaker met de communicatiedoelstelling van het event als uitgangspunt. Ik heb met veel plezier en succes mogen samenwerken met bedrijven als ABN-AMRO, Shell, Whirlpool Nederland en A.S.R. Verzekeringen.  

Het strategisch en creatief meedenken om zo een resultaatgericht en unieke merkervaring te creëren vond ik het allerleukste om te doen. Het werken voor een reclamebureau als The Communication Company was dan ook een mooie volgende stap. Als cliënt manager werkte ik hier binnen een team van strategen en creatieven aan de positionering, communicatiestrategie en succesvolle campagnes voor commerciële merken, maar ook voor bijzondere initiatieven zoals Hulphond Nederland.

Inmiddels is Barcelona ruim 1,5 jaar mijn ‘thuis’ en combineer ik hier mijn liefde voor stad met mijn passie voor events. Met mijn achtergrond in de hospitality, mijn kennis van de stad en expertise op het gebied van evenementen en communicatie hoop ik ook voor u dé brug te mogen slaan tussen de elementen Barcelona, Boodschap en Beleving. Ik laat u graag kennis maken met mijn Barcelona. Het échte Barcelona, dat voor anderen verborgen blijft!

anouck oculto

Persoonlijk kennis maken?

gids barcelona
barclona kunstenaars
stadstour barcelona
kunst barcelona
picasso barcelona