jubileum reis

BLOG

bedrijfsevents barcelona

Barcelona kan zich niet langer verbergen voor zakelijk Nederland, met de bedrijfsevents van OCULTO!

Barcelona kan zich niet langer verbergen voor zakelijk Nederland, met de bedrijfsevents van OCULTO! Barcelona trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers, waaronder niet alleen toeristen, maar ook zakelijke gasten die de stad bezoeken voor congressen, incentives of bedrijfsevents. De meeste bezoekers volgen elkaar massaal naar La Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla of het overvolle … Barcelona kan zich niet langer verbergen voor zakelijk Nederland, met de bedrijfsevents van OCULTO! Lees verder »

Read More
incentive organiseren barcelona

Zakelijk event of incentive organiseren in Barcelona? 7 redenen waarom dit een goed idee is!

Zakelijk event of incentive organiseren in Barcelona? 7 redenen waarom dit een goed idee is! Een vernieuwend programma samenstellen voor de jaarlijkse salesmeeting. Een motiverende incentive organiseren. De coördinatie van een bedrijfsevent. Dit kunnen uitdagende taken zijn. Je wil er zeker van zijn dat het programma aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en dat de locatie inspirerend … Zakelijk event of incentive organiseren in Barcelona? 7 redenen waarom dit een goed idee is! Lees verder »

Read More
luxe hotels barcelona

5 unieke hotels in Barcelona met een verborgen verhaal.

5 unieke hotels in Barcelona met een verborgen verhaal. Barcelona heeft met ruim 450 hotels een zeer groot aanbod in accommodaties. Variërend van prachtige 5-sterren hotels met uitgebreide en luxueuze faciliteiten tot basic hotels waar enkel het hoognodige aanwezig is. Het perfecte hotel vinden kan dan ook voelen als zoeken naar een naald in de … 5 unieke hotels in Barcelona met een verborgen verhaal. Lees verder »

Read More
food truck
catering barcelona
netwerk borrel barcelona
stappen barcelona