bedrijfsevents barcelona

Barcelona kan zich niet langer verbergen voor zakelijk Nederland, met de bedrijfsevents van OCULTO!

Barcelona trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers, waaronder niet alleen toeristen, maar ook zakelijke gasten die de stad bezoeken voor congressen, incentives of bedrijfsevents. De meeste bezoekers volgen elkaar massaal naar La Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla of het overvolle strand. Zonde, want naast deze bekende highlights heeft het authentieke Barcelona zoveel meer te bieden. Hetgene dat voor toeristen verborgen blijft, maar Barcelona juist zo geliefd maakt onder inwoners en insiders. Maar hier komt verandering in met de komst van incentive en eventbureau OCULTO.

Verborgen Barcelona ontdekken

OCULTO is een Nederlands bureau gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de organisatie van uitzonderlijke incentives, exclusieve groepsreizen, zakelijke meetings en spraakmakende bedrijfsevents. Als insider laat OCULTO tijdens deze events het echte Barcelona zien met unieke en inhoudelijke programma’s, die aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen en gewenste beleving. OCULTO weet zich te onderscheiden door uitgebreide kennis van de stad en samenwerking met exclusieve partners te combineren met creativiteit, professionaliteit én de Nederlandse werkmentaliteit.

Never Seen Before Incentives & Events.

Bedrijfsevents: van idee tot uitvoering

Hoewel OCULTO altijd vol ideeën zit, staat de wens van de klant centraal. Tijdens een eerste intake luistert OCULTO naar het verhaal en de ideeën van de klant om zo een duidelijk beeld te kunnen vormen van de organisatie, doelgroep en doelstelling van de reis of het bedrijfsevent. Op basis hiervan zoekt OCULTO samen met lokale partners naar de perfecte invulling van activiteiten, locaties, bezienswaardigheden, restaurants en hotels in Barcelona. Het resultaat? Een volledig op maat gemaakt programma voor een spraakmakende personeelsreis, bijzondere incentive, succesvolle zakelijke meeting of relatie-event. Met de expertise in de totaalorganisatie van incentives en events, werkt OCULTO de programma’s samen met haar partners tot in de puntjes uit. Van luchthaven transfer, tot het boeken van de overnachtingen en het organiseren van de activiteiten.

OCULTO: even voorstellen!

Anouck Soons is de drijvende kracht achter OCULTO. Haar liefde voor Barcelona is ontstaan tijdens haar studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, waarvoor ze stage liep bij Hotel Arts. Voor bewoners en insiders beter bekend als het 5-sterren hotel gevestigd in één van de reusachtige torens aan het strand. Anouck werd meteen gegrepen door de veelzijdigheid van de stad. Op de eerste plaats vanwege de waanzinnige gastronomie, maar tevens door de rijke cultuur, vriendelijke inwoners en de mediterrane en ongedwongen sfeer. Na haar studie heeft ze o.a. gewerkt bij evenementenbureau De Arjan van Dijk Groep, Marriott en reclame en communicatiebureau The Communication Company. Met haar achtergrond in hospitality, ervaring in de totaalorganisatie van zakelijke evenementen en haar gevoel voor creatieve en resultaatgerichte concepten, weet ze een uniek reis of event programma samen te stellen met de perfecte balans tussen boodschap en beleving.

Succesvolle bedrijfsevents

Anouck woont sinds 2017 in Barcelona en kent de stad, de bijzondere plekken en bijbehorende mogelijkheden op haar duimpje. Door haar lokale aanwezigheid en expertise te combineren met haar creatieve, gestructureerde en gedreven persoonlijkheid vormt ze de ideale sparring partner. Met de komst van OCULTO in Barcelona kunnen Nederlandse bedrijven vanaf nu dan ook probleemloos een succesvolle personeelsreis, zakelijke bijeenkomst, teambuildingsactiviteit of bedrijfsevent organiseren in Barcelona. Graag persoonlijk kennismaken en de mogelijkheden bespreken voor een succesvolle zakelijke incentive of bedrijfsevent in Barcelona? Neem contact met ons op!